Crocheting

Updated website!

Collage PolaroidsHoi allemaal!

Ik heb weer een paar knutselmomenten achter de rug, maar ik mag dan ook weer met trots mijn (ver)nieuw(de) website laten zien. Niet meer uitsluitend haakgerelateerd, maar nu kan ik ook laten zien hoe leuk dat ik het vind om te schminken. Ik wil jullie graag laten zien welke positieve energie ik krijg van die stralende gezichten en enthousiaste reacties. En als je hier net zo enthousiast van wordt, laat dit me dan weten. 


Hi everybody!

I have a few crafting moments behind me, but I’m proud to show you my (re)new(d) website. No longer, it’s just only crochet related, but now I can also show how much fun I have when paint faces. I would like to show you what positive energy I get from those radiant faces and enthusiastic reactions. And if you’re just as excited about this, please let me know.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s