Uncategorized

Changes – Veranderingen

Although it doesn’t look like this, I feel a bit defeated. Designing new patterns isn’t going as well as I used to. Finally finished the design of a small butterfly, but to make pictures and writing the lot down is taking more time. So, hopefully you can give me just that.

My other hobby, facepainting, is also very interesting for me and I want to combine these into my website. So, in the next couple of weeks, I want to make some changes to make the website even more various, but even more interesting.

 

Hoewel het er niet zo uitziet, voel ik me een beetje verslagen. Het ontwerpen van nieuwe patronen gaat niet zo gemakkelijk als vroeger. Eindelijk heb ik het ontwerp van een kleine vlinder voltooid, maar om foto’s te maken en het stuk te schrijven kost veel meer tijd. Dus hopelijk kunnen jullie me dat geven.

Mijn andere hobby, schminken, vind ik ook erg interessant en ik wil deze met het haken combineren op mijn website. Daarom wil ik in de komende weken enkele wijzigingen aanbrengen om de website nog gevarieerder, maar nog interessanter te maken.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s