Uncategorized

Hi there! How have you been? – Hallo daar! Hoe gaat het met je?

I realize that it has been a long time, Far too long since you have heard or dus see from me. I couldn’t do it… perhaps the dark days were getting to me or too many other worries had controle over me. Relaxation was hard to find, let alone my finding my crochet hook. But the moment I grabbed it again today the sun started to shine again! That made me so happy that I want to celebrate this with a new free pattern. What it will be is still a surprise, but at least I am already having a lot of fun designing it.

Ik besef mezelf dat het een lange, veel te lange tijd geleden is dat ik iets van mezelf heb laten horen of zien. Het was even niet anders.. of dat de donkere dagen mij in hun greep hadden of dat ik teveel andere beslommeringen had. Ontspanning was moeilijk te vinden, laat staan mijn haaknaald. Maar op het moment dat ik hem vandaag weer vast pakte ging de zon weer schijnen! Dat maakte me zo blij dat ik dit wil vieren met een nieuw gratis patroontje. Wat het wordt is nog een verrassing, maar ik heb er in ieder geval al veel plezier in met het maken ervan. 😊

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s