Crocheting

Chinese Horoscoop Monkey – Chinese Horoscoop Aap

Aap Vierkant

A friend told me that, to her,  it seemed a good idea for me if I would make a series of Chinese horoscopes with my style of crochet. And I thought that it was great idea! So the first of the series is now ready and the pattern is available. A handsome little friend has he become and he is certainly not difficult and not too long to crochet uppon. Have you also become curious about the others in the series?

Een vriendin vertelde me dat het haar een goed idee leek als ik met mijn stijl van haken een serie Chinese Horoscoop dieren zou gaan maken. En ik vond het een super goed idee! Dus de eerste van de serie is nu af en het patroon is beschikaar. Een knap knuffelvriendje is het geworden wat zeker niet moeilijk en niet te lang duurt om te haken. Ben je ook al nieuwsgierig geworden naar de anderen in de serie?

Etsy
Ravelry

Advertisements

2 thoughts on “Chinese Horoscoop Monkey – Chinese Horoscoop Aap

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s