Crocheting

My first Bellypaint is an fact!

Bellypaint 01.jpg

De mensen die me op Facebook volgen zagen me al oefenen, hoewel ik niet eens iedere gemaakte foto afzonderlijk plaats. En vandaag heb ik mijn zwangere zus een bellypaint gegeven met een ontwerp dat ze werkelijk aanbad en mij gevraagd had om erop te zetten. De creatie is gemaakt naar een ontwerp van PuurIsa, een lokale schminkster.

We zijn allebei zeer positief over het eindresultaat (voornamelijk omdat het mijn eerste keer ooit was dat ik zo’n groot, rond formaat als dat van haar buik schilderde). Gelukkig heb ik dit deze ochtend vroeg gedaan, zodat ze de rest van de dag kon genieten van de creatie, “er eigenlijk nooit meer as willen wassen”, was wat ze zei.

Ze was heel erg blij, net zoals ik (waarnaast ik toch ook best wel wat trots ben op mijn eerste buikcreatie). Nu neem ik de geleerde lessen mee en door naar een toekomstig project. Wie is de volgende?

 

The people who do follow me on Facebook did see me practice already, even though I didn’t post every single picture. And today I did gave my pregnant sister a bellypaint with a design she adored and asked me to put on. The creation is a design from PuurIsa, a local face painter.

We both are really surprised how well it turned out (most of it because it was my first time ever I painted a round size like her belly). Luckely, I did put in on very early this morning, so she could enjoy the creation the entire day, “never want to take if off” she said.

She was very glad and so was I (also a little proud of my first bellycreation). Now taking the lessons learned into account and up to the flowing one. Who is next?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s