Crocheting

Bo, my monster pattern is available now – Bo, mijn monster patroon is nu beschikbaar!

bo-collage

It’s been several months since I last’ve posted anything, let alone have brought out a new pattern. But finally it’s time. I have received several requests for Bo, my design for the Amigurumipatterns design contest and now he’s available.

As I told you before: do not get influenced by the appearance of Bo. He is the most warm and lovable monster who loves to cuddle. He prefers to hug you to sleep. Looking for friendships and love, he flies through the whole universe. Will he end up at your house?
Bo is about 17cm tall.

Het is al enkele maanden geleden dat ik voor het laatst iets heb gepost, laat staan een nieuw patroon uit heb gebracht. Maar eindelijk is het dan toch weer zo ver. Ik heb meerdere verzoeken gekregen voor Bo, mijn monsterontwerp voor de Amigurumipatterns ontwerpwedstrijd en nu is hij beschikbaar.
Zoals ik al eens eerder aangaf: laat je niet beïnvloeden door het uiterlijk van Bo. Hij is het meest warme en lieve monster dat dol is op knuffelen. Het liefst knuffelt hij je in slaap. Op zoek naar vriendschap en liefde vliegt hij het hele heelal door. Zal hij ook bij jullie in huis belanden?
Bo is ongeveer 17cm groot.

Etsy
Ravelry
Craftsy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s