Crocheting

Jon had joined the yard guards – Jon maakt nu oderdeel uit van de tuintuimels


I had so much fun to crochet Sue, I couldn’t help myself in create more of these little creatures. So here is Jon. The small yard guard with his watering can, ready to take of any flower or any growing creature that needs a little water to become the greatest! Keeping his head protected from the sun, he goes around all day to help the needed. Don’t you love him as much as I do?

Ik had zo veel plezier om Sue te haken, dat ik het niet meer kon late om meer van deze kleine wezens te creëren. Dus hier is Jon. De kleine tuintuimel met zijn gieter, klaar om elke bloem of groeiend wezen van het nodigde water te voorzien! Zijn hoofd beschermd tegen de zon, is hij de hele dag in touw om deze die het nodig hebben te helpen. Vinden jullie hem net zo leuk als ik?

Etsy
Ravelry
Craftsy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s