Crocheting

It’s time for the big revelation!

hwh-xxxxl

I am so happy to introduce my new logo to you! It’s reflecting my enthusiasm about crochet and the colorful way I would like to look at it.

And to celebrate the big event, every two days I will give you all a present. Because today is the big day, I want to give you a new pattern free of charge. And what would fit better than a pattern of my own Hive with Happiness. Please check out the free pattern links below this page and come back the following days to check out what more I want to give to you. You will be the first if you would like my Facebook page www.facebook.com/hivewithhappiness

Ik ben zo blij dat ik mijn nieuwe logo kan laten zien! Het is een schitterende weerspiegeling van mijn ‘haak’ enthousiasme en de kleurrijke manier waarop ik ernaar kijk.

En om deze grote gebeurtenis te vieren, zal ik jullie allemaal om de twee dagen een cadeau geven. Omdat vandaag de grote dag is, wil ik een nieuw gratis patroon gratis. En past er beter bij zo’n moment dan een patroon van mijn eigen Hive met Happiness. Klik op de links onderaan de pagina om de gratis patronen te downloaden en kom de komende dagen terug om te zien wat ik jullie nog meer wil geven. Je bent als eerste op de hoogte als je mijn Facebook-pagina www.facebook.com/hivewithhappiness liked.

voorpagina-patroon


Pattern UK terms
Patroon NL terms

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s