Crocheting

Good things happening??

6-day-to-go

I am so very excited! It took some time and a lot of preparation, but within a few days I will launch my brand new logo. And this great thing needs to be celebrated. And how do we usually party? With presents of course. So please keep a good eye at my website or like my Facebook page www.facebook.com/hivewithhappiness and be the first to know. Be on time, because some presents only last for one day 😉

Ik ben zo blij! Het heeft even wat tijd geduurd om de voorbereiding te treffen, maar binnen een paar dagen lanceer ik mijn gloednieuwe logo. En deze grote stap moet worden gevierd. En hoe kunnen we dat nou beter doen met een hoop cadeautjes! Dus houd mijn website goed in de gaten of like mijn Facebook-pagina http://www.facebook.com/hivewithhappiness om als eerste te weten wat ik allemaal van plan ben. Wees er op tijd bij, want sommige cadeautjes zijn slechts één dag beschikbaar 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s