Crocheting

I love her just as much as my other angels – Ik ben net zo dol op haar als op mijn andere engeltjes

 

Getting into the angel crochet ‘flow’ I just needed to continue to crochet another one.
The ball in her hands actually has a double meaning. I wanted to give this angel a bright star, looking at it just the way as I look at my little girl. Thinking about a name, one and one came together, and I just knew how this angel would look like. With her little star in her hands, holding her like I emotionally hold my daughter and carry her (in my heart). ‘I see all that’s bright’ is about 14 cm tall.

Eenmaal in de Engel-haak-‘flow, moest ik nu eenmaal doorgaan met het haken ervan.
De bal in haar handen heeft eigenlijk een dubbele betekenis. Ik wilde deze engel een heldere ster geven, ernaar te laten kijken op dezelfde manier zoals dat ik naar mijn kleine meisje kijk. Nadenkend over een naam, kwam één en één bij als vanzelf bij elkaar en wist ik wist precies hoe dat deze engel eruit zou komen te zien. Met haar kleine ster in haar handen, dragende zoals ik emotioneel mijn dochter draag (in mijn hart). ‘I see all that’s bright’ is ongeveer 14 cm hoog.

Etsy
Ravelry
Craftsy

Advertisements

2 thoughts on “I love her just as much as my other angels – Ik ben net zo dol op haar als op mijn andere engeltjes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s