Crocheting

Are you going to hold her in your heart like I do? – Gaat u haar ook in uw hart opnemen, net zoals ik?


She looks adorable and is very easy to crochet. With a small variation of stitches the most beautiful figures come alive and this amigurumi is a perfect example of this. Having a sweet, loving angel in my head, this little girl came out of my crochet hook and I am really in love with her! With a lot of pictures in this pattern of the different part I think it’s a really easygoing, but creative fun angel to crochet. Angel ‘I hold you in my heart’ is about 14 cm tall.

Ze ziet er schattig en is heel gemakkelijk om te haken. Met een kleine variantie aan steken haak je de meest mooiste figuren tot leven. Deze amigurumi is hier een perfect voorbeeld van. Met een zoete, liefdevolle engel in mijn hoofd, kwam dit kleine meisje uit mijn haaknaald en ik ben echt verliefd op haar! Met veel foto’s van de verschillende onderdelen in dit patroon vind ik de engel een heel gemakkelijk en een creatief plezierige amigurumi om te haken. Angel ‘I hold you in my heart’ is ongeveer 14 cm hoog.

Etsy
Ravelry
Craftsy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s