Crocheting

My own version of Merc from Tomorrowland! – Mijn eigen versie van Merc van Morgenland!


A good friend advised me to look at the Miles from Tomorrowland series. She would expected them to be a new kiddo favorite. Having my own little almost-5-year-old-jumping-to-watch-many-of-cartoon-series, I just had to see about this new kind of promised animating success (you always have to be aware of what things your child is watching 😉 But I was really fascinated about the way the figures are created and I felt a new challenge to crochet. Off course, starting with Merc, a bird that is unique to its own, let alone to crochet. It took a lot of time and taking out numerous of times, but at least I had fun to continue all the time! Merc is about 22 cm tall.

Een vriendin adviseerde me om te kijken naar de Miles van Morgenland serie. Ze verwachtte dat dit de nieuwe ‘kiddo’ favoriet zou gaan worden. Het hebben van mijn eigen kleine bijna-5-jaar-oude-spring-in-het-veld-en-dol-op-animatie-series, wilde ik het mijne van weten over deze nieuwe vorm van veel beloofd animatiesucces (je moet je immers altijd bewust zijn van de programma’s die je kind kijkt op tv 😉 Maar ik was echt gefascineerd over de manier waarop de manier waarop de karakters waren gecreëerd en ik nam de nieuwe uitdaging aan om te kijken of dat ik ze om kon toveren tot een haakcreatie. Natuurlijk, te beginnen met Merc, een vogel die uniek is op zichzelf, laat staan om te haken. Het kostte veel tijd en een ontelbaar aantal malen uithalen van het haakwerk, maar in ieder geval bleef ik het een leuk project vinden om helemaal af te maken! Merc is ongeveer 22 cm groot.

Etsy
Ravelry
Craftsy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s