Create

And now for something new… En nu iets anders…

For a change, a very different creative side. With a bit of myself and of my father. For years, me and my husband try to find a solution to a children’s coat rack for our daughter, but nothing one to fit the (minor) available space we have in the hallway. Because we currently already did use the door key of the cupboard as a glorified coat rack for her, we decided that we could use the door to put something on. But finding something that fit that space seemed also too difficult. Until I took the measurements, made my own design in Photoshop and asked my father make the design ‘come alive’. At first I thought to paint the rack, but I’m not totally convinced yet. So perhaps this is the next multi-annual project 😉

Voor de verandering een heel andere creatieve kant. Met een beetje van mezelf en van mijn vader. Al jaren proberen ik en mijn echtgenoot een oplossing voor een kinderkapstok voor onze dochter te zoeken, maar niets past op de beschikbare ruimte die wij in de gang over hadden. Daar we momenteel toch al de deursleutel van de meterkast als veredelde kapstok gebruikten voor haar, besloten we dat er ook iets op de deur voor kon komen, echter bleek dat ook lastig. Totdat ik de maten opnam, een eigen ontwerp maakte in Photoshop en mijn vader vroeg om het ontwerp ‘tot leven’ te laten komen. Eerst dacht ik de kapstok nog te gaan verven, maar overtuigd ben ik hier nog niet van. Misschien dat dit het komende meerjarig project wordt 😉

Kapstok

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s