Crocheting

To introduce a new series of mine… Yard guard Sue

A new series of small creatures has been invading my home. So funny and adorable. I did call them the yard guards. Together they take care of the gardens, including plants and animals. I love them very much and I really do hope that you do too! First of them is Sue. A hardworking young lady who cleans the lot with the water from her small wooden bucket. A gentle girl who takes great care. Will you adopt her so will take good care of you as well? Sue is about 14 cm tall.

Een nieuwe serie van kleine wezens hebben mijn huis over genomen. Zo grappig en aanbiddelijk. Ik heb ze de tuintuimels genoemd. Samen zorgen ze voor de tuinen, waaronder de planten en de dieren. Ik vind ze geweldig en ik hoop dat jij hetzelfde doet! De eerste die ik voor wil stellen is Sue. Een hardwerkende jongedame die alles met het water uit haar kleine houten emmertje schoon houdt. Een zachtaardig meisje die veel zorg besteedt. Adopteer jij haar ook zodat ze ook voor jou kan gaan zorgen? Sue is ongeveer 14 cm hoog.

Etsy
Ravelry
Craftsy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s