Crocheting

Another gnome has arrived to join the others. Meet Timmie!


Many of you like Michelle and Tom very much. So that’s why I decided to create their little brother Timmie. He is a bit smaller and is very easy to sit down. I choose to put his hand near his month, but everything is possible. Very easy to crochet, Timmie is a lovely last minute baby gift. I would advise to have the eyes embroidered on when being made for a baby. Timmie is about 12cm high, without the hat taken into account. Standing, Timmie is about 17cm tall.

Velen van jullie vonden Michelle en Tom ontzettend leuk. Daarom heb ik besloten om hun kleine broertje Timmie te creëren. Hij is een beetje kleiner van stuk en kan zeer gemakkelijk gebogen worden zodat hij kan zitten. Ik heb ervoor gekozen om zijn hand in de buurt van zijn mond vast te zetten, maar alles is mogelijk. Omdat hij heel erg makkelijk te haken is, maakt dit Timmie een heel mooi last minute baby cadeau. Ik adviseer om de ogen erop te borduren wanneer hij voor een baby wordt gemaakt. Timmy ongeveer 12 cm, zonder pet meegenomen. Staande, Timmie is ongeveer 17cm hoog.

Etsy
Ravelry
Craftsy

Advertisements

One thought on “Another gnome has arrived to join the others. Meet Timmie!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s