Crocheting

Bomb from Angry Birds has arrived as well!

 

After developing Red, I did receive a lot of request to design Bomb (Bomber) as well. So I started and here he is! With his own details he is a unique character. He looks so cute with his needlepoint eyes and yellow tail end. I do really enjoy the outcome and I hope that you do too! Bomb is about 19 cm tall.

Na het ontwikkelen van Red, ontving ik een heleboel verzoeken om ook Bomb (Bomber) te ontwerpen. Dus begon ik eraan en hier is hij dan! Met zijn eigen details is hij een uniek karakter. Hij ziet er zo schattig uit met zijn kraaloogjes ogen en zijn gele staart. Ik ben blij met het resultaat en ik hoop dat hetzelfde ook geldt voor jou! Bomb is ongeveer 19 cm hoog.

Etsy
Ravelry
Craftsy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s