Crocheting

He only expects a handmade gift

It was my husband’s birthday and with accessions like this he does not expect anything else then a handmade gift from our daughter and me. As she becomes older, the crafting is something she definitely inherited from me and creates even better things every month. But nothing makes her more happy then to spend an afternoon crafting with me. Especially it will become a gift for someone she will give personally. It’s the total packaging of preparation, building, creating and giving. And this excites her (and me) to make it even more and more special, together with me.

So this time we did make a ‘love tree’. From the front it’s a funny pieces with a lot of loving hearts. But turning it around, you can see our girls small hand being the base of the tree with her fingers becoming the branches. Especially the back shows how you can make this piece of your own and it’s very easy to make. The surprised reaction of her father when she gave it to him was much bigger than expected and he enjoys it very much!

Het was mijn man zijn verjaardag en met gelegenheden als deze verwacht hij niets anders dan een handgemaakt cadeau van onze dochter en mij. Naarmate ze ouder wordt, blijkt de knutsel ’gen’ iets te zijn dat ze zeker van mij heeft geërfd en zorgt voor steeds creatievere uitspattingen. Maar niets maakt haar gelukkiger dan om een middag al knutselend door te brengen samen met mij. Zeker wanneer het een cadeau voor iemand is die ze persoonlijk kan geven. Het is een totaalpakket van voorbereiding, bouwen, creëren en geven. En dat stimuleert haar (en mij) om het zelfs nog specialer te maken, samen met mij.

Dus deze keer hebben we een ‘liefdesboom’ gemaakt. Vanaf de voorzijde is het een grappige geheel met veel liefhebbende harten. Maar als je het omdraait, zie je ons meisje haar kleine hand dienen als de boomstronk met haar vingers als de takken. Vooral de achterkant laat zien hoe je deze creatie heel eenvoudig zelf kan maken. De verraste reactie van haar vader toen ze het cadeau aan hem gaf het aan hem was veel groter dan verwacht en hij is er heel erg blij mee!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s