Crocheting

Have you met Stig the Rabbit already?


Now I did made various animals, the rabbit shouldn’t be left behind. Actually, this was the first one of all animals I did design, but I choose to publish it now. It’s such a funny little friend and I adore him, so my daughter does. It’s a great benefit that you can choose to crochet him in one color, or two, whatever you choose to do in your own creation. It’s just that I did love to continue to crochet along without stopping or have to change colors. Stig is about 28cm tall.

Nu heb ik verschillende dieren gehaakt, maar hierbij mag een konijn niet ontbreken. Eigenlijk was Stijn de eerste van alle dieren ik heb ontworpen, alleen publiceer ik hem nu pas. Hij is mijn kleine grappige vriend en ik ben vreselijk blij met hem, net zoals mijn dochter. Ik vind het een groot voordeel dat je kunt kiezen om hem te haken in één kleur, of twee, wat je ook kiest om te doen in je eigen creatie. Persoonlijk vond ik het gewoon heerlijk om te kunnen blijven haken, zonder te stoppen of om kleuren te veranderen. Stijn is ongeveer 28cm hoog.

Etsy
Ravelry
Craftsy

Advertisements

2 thoughts on “Have you met Stig the Rabbit already?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s