Crocheting

A Red Panda with the name Amanda is born!


Two baby red pandas were born in our zoo nearby a few months ago. Adored by their cuteness I did made many pictures of every side of them. At home I was inspired to crochet my own small red panda and had a go. This is the result of it and I do hope that you do enjoy to crochet this little girl as much as I did. Amanda is about 22cm tall.

Twee baby rode panda’s werden enkele maanden geleden in onze dierentuin in de buurt geboren. Geraakt door hun schattigheid maakte ik veel foto’s van alle kanten van hen. Thuis werd ik geïnspireerd om mijn eigen kleine rode panda te haken en ik ging aan de slag. Nu kan ik jullie het resultaat laten zien en ik hoop dat jullie net zoveel genieten om dit mooie dier te haken als ik. Amanda is ongeveer 22cm hoog.

Etsy
Ravelry
Craftsy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s