Crocheting

Michelle de Gnome crochet pattern – Michelle de Gnome haakpatroon

 

As I child, I always loved the little gnomes with their lovely characters and their attitudes. So I couldn’t wait to make one of my own. This one will be the first of many to follow, starting with the charming combination of a figure with a small animal. They are so cute together! Don’t you think? Michelle is about 22cm high, without the hat taken into account.

Did you ever check for you color inspiration on http://www.design-seeds.com/? Sometimes this website helps me just to find the right colors when I’m in doubt or it gives me inspiration for a new figure, just by seeing all kinds of color combinations.

If you have any questions or remarks, please do not hesitate and contact me.

Als kind hield ik altijd al van de kleine kabouters met hun schitterende personages en hun ‘attitude’. Dus kon ik niet wachten om er zelf één te maken. Deze zal de eerste van velen zijn die volgen, te beginnen met de charmante combinatie van een figuur met een klein dier. Ze zijn samen zo schattig! Vind je niet? Michelle is ongeveer 22 cm hoog, exclusief de muts.

Heb je ooit voor kleur inspiratie gekeken op http://www.design-seeds.com/? Soms helpt deze website mij net om die juiste kleuren te vinden wanneer ik twijfel of geeft het me inspiratie voor een nieuwe figuur bij het zien van de verschillende kleurencombinaties.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Etsy
Ravelry
Craftsy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s