Crocheting

Matt de schildpad haakpatroon – Matt the turtle crochet pattern


Ik heb meer tijd gehad om te haken en patronen voor te bereiken. Eén voor één kan ik ze nu gaan publiceren, dus houdt deze site en mijn facebookpagina www.facebook.com/hivewithhappiness goed in de gaten!

Matt is de schildpad die ik al langere tijd wilde haken. Door het ideale formaat van de amigurimi is hij ook zeer geschikt voor een kinderhand of als babyknuffel. Vanwege de grote flexibiliteit van de knuffel kan de kleine hem steeds naar eigen wens veranderen om zo een eigen fantasie verhaal met je kleine vriend te spelen. Matt is ongeveer 20cm groot.

Het is een eenvoudig te gebruiken patroon met foto’s in de Amerikaanse of Nederlandse termen, beschikbaar voor directe download in pdf *.

Wat ik precies aan garen heb gebruikt staat in het patroon, maar je bent uiteraard vrij om ieder gewenst type garen in iedere gewenste kleur te gebruiken. Om dezelfde grootte te bereiken als mijn ontwerp, kan je het beste een 2,5mm haaknaald gebruiken met garen voor maat 2,5mm – 3mm zodat je de amigurimi wat strakker kan haken. Je kan er ook voor kiezen om dikker garen te gebruiken met een dikkere haaknaald om de amigurumi groter te maken.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

I’ve had more time to crochet and prepare my patterns. One by one I can go to publish them now, so keep a close watch to this site and my facebook page http://www.facebook.com/hivewithhappiness!

Matt had become the turtle I did wanted to crochet for a long time. This animal is ideal for a small child’s hand or as baby toy. Because of its great flexibility you can change the character to your own wish and for this, play your own fantasy story with your own small friend. Matt is about 20cm tall.

It’s an easy to follow pattern with pictures in US or Dutch terms, available for instant download in pdf*.

The yarn I actually did use are within the pattern. But you may choose any type of yarn in every desired color. To reach he same size as I did, I did use a 2,5mm crochet hook with yarn for size 2,5mm – 3mm to crochet it quite tightly. You can also choose to use thicker yarn with thicker crochet hook to enlarger the amigurimi.

If you have any questions or remarks, please do not hesitate and contact me.

*Om het bestand te openen, is Adobe Reader software nodig/ To open the file, Adobe Reader software is required.

Etsy
Ravelry
Craftsy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s