Crocheting

Nieuwe foto’s ‘Creating’ pagina – New items ‘Creating’ page

I did made some changes to the ‘creation’ page of my blog. Here I want to show you some pictures of creative expressions that I (together with our daughter) have brought to life. The ideas for these item are not always (only) mine. In some cases, I used an creative idea and worked it out on my own way. The pictures are the results of the images I had in my mind.

Ik heb nog een kleine aanpassing/aanvulling gemaakt op de ‘creation’ pagina. Hierop kunnen jullie enkele foto’s vinden van wat creatieve uitingen die ik (samen met onze dochter) tot leven heb gebracht. De ideeën hiervoor zijn niet altijd (alleen) van mij. In sommige gevallen heb een idee gebruikt om hem naar mijn eigen hand uit te werken. De foto’s zijn wel de resultaten van de beelden die ik in mijn gedachten had.

A Papa mama en ik Vierkant 1     Creation Feeth and Paint Vierkant 1     Ik hou zooooveel van je Papier Lijm Knutselen Vaderdag  Creation Footh Hand and Paint     Gsm tasje voorzijde Vaderdag

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s